Kém kamera

2015. április 22. 12:19 - konczlóri

Az öngyújtó kamera teszt 3.

Az öngyújtó kamera használata:

Az öngyújtó kamerába helyezzük be a MicroSD kártyát az USB felett található kis nyílásba "pöcökkel" felfelé. Miután bekattant a helyére, a felső részt amit nevezhetünk "tűztérnek" helyezzük vissza.  A lencse és a mikrofon a készülék alján található, mellettük pedig a bekapcsoló gomb. Ahhoz hogy ne fejjel lefelé készítsünk vele videókat, matricával ellátott oldalával felfelé használjuk. A bekapcsoló gomb hosszú megnyomásával, amit hanggal és egy rezgéssel jelez, tudjuk alap állapotba hozni a készüléket. Belül lehet látni, hogy egy piros LED világít, ez jelzi, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van.
Fényképet az öngyújtó kémkamera gyújtó gombját röviden lenyomva készíthetünk amit, egy rövid jelzéssel-rezgéssel jelez, ha elkészült.
Ha hosszan tartjuk lenyomva a gombot, akkor kettőt rezeg a készülék, ebben az esetben videót készít az öngyújtókamera. Egyszer lenyomva, kettőt rezegve a videó leáll.
Hang üzemmód: a bekapcsoló gombot megnyomjuk röviden 6x rezeg a készülék :) és beindul a hangfelvétel, diktafon üzemmódban működik. Ha még egyszer lenyomjuk röviden a gombot, egyszer rezeg a készülék, ami jelzi, hogy a hangfelvételt megszakítottuk. A LED bekapcsolt (stand by) állapotában világít addig,míg hosszan meg nem nyomjuk a kapcsoló gombot, kettőt rezzen és a készülék kikapcsol.

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kem-kamera.blog.hu/api/trackback/id/tr447389070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kém kamera
süti beállítások módosítása