Kém kamera

2014. október 28. 14:34 - konczlóri

Hyundai HD8, 8 GB Toll Kamera

A Hyundai golyóstollal nemcsak írhatunk, hanem felvételt is készíthetünk, mások számára észrevétlen maradva. A golyóstoll beépített kamerával rendelkezik, ami AVI formátumú videofilmeket és JPEG formátumú képeket vesz fel. Gyorsan el lehet rejteni az ingzsebbe, a toll kémkamera gyorsan használatra kész. Egyszerűen meg kell nyomni a toll végén lévő gombot és máris indul. Videofelbontás: 1280 x 720 pixel, 8 GB belső memória. HD videofelvételek AVI formátumban. Fotófunkció – Képfelbontás max. 12 millió pixel (interpolált). Hangfelvétel kb. 9 méteres körzetben. USB csatlakozó, Lítiumion akku max. 70 perces felvételhez. Webkamera funkcióval.

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kem-kamera.blog.hu/api/trackback/id/tr776840851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kém kamera
süti beállítások módosítása