Kém kamera

2015. március 17. 09:07 - konczlóri

Öngyújtó kamera teszt 1.

Öngyújtóba épített rejtett kameráról írok tesztet. Ez az öngyújtó kémkamera amellett, hogy felvételt készít, hangfelvételi funkcióval is rendelkezik és még webkameraként is használhatjuk. A doboz tartalmaz egy használati utasítást, mást nem is tartalmaz, mivel az öngyújtó kamera USB csatlakozású, töltése számítógépen keresztül történik. Max. 16 GB MicroSD kártya foglalattal ellátott. A lencse és a mikrofon a készülék alján található, mellettük pedig a bekapcsoló gomb. Első benyomásként hagyományos öngyújtóra emlékeztet, bár zavarba jöhetünk, ha tüzet kérnek tőlünk, mert bizony a hagyományos funkcióval, nem rendelkezik. :)

(Az elkészített felvételeket csak akkor hozzuk nyilvánosságra (internet, elektronikus és nyomtatott sajtó stb.) ha bebizonyosodott, hogy ezzel semmilyen hatályos jogszabályt, törvényt sem sértünk meg.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kem-kamera.blog.hu/api/trackback/id/tr987277055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kém kamera
süti beállítások módosítása